Tafeltennissers kampioen

Het heeft zich dit seizoen uitbetaald, de versterking van het derde team van TTV met Billy Fatels en Henk Pel. Het gaf het team van Marcel Couwenberg, Nico Baltus en Dennis Janssen net het beetje meer om voor het eerst kampioen te worden in de vijfde klas. In de laatste speelweek moesten de heren met 8-2 winnen om van de naaste concurrent geen last meer te hebben. En dat lukte wonderwel, want het werd maar liefst een 9-1 overwinning. Alleen Nico Baltus kon het een keer niet bolwerken, maar Billy Fatels en Henk Pel lieten geen steken vallen, hoewel de laatste een keer uiterst diep moest gaan. Gemiddeld haalden de spelers percentages van rond de 75, alleen Marcel Couwenberg bleef hierbij flink achter.

Team 1 heeft een prachtige derde plek bereikt in de tweede klasse. Vooral Jeri Fatels en Victor Tchernov blonken uit met een percentage van 70. Henk Spoelstra was bescheidener met 59 %, maar Patrick Schuddeboom nam genoegen met 42%. Nog nooit heeft dit team zulke goede resultaten laten zien.

De eindstand van het tweede team mocht er ook zijn: met debutant Patrick Rasch behaalde het team een dikverdiende 2e plek in de vierde klas. Met percentages van 56 tot 93 waren hij en zijn teamgenoten Ruud Pel, Renee van Buren en Pim Koelman net niet sterk genoeg om de kampioen Nootwheer te bedreigen.

Team 4 heeft het dit jaar ook weer beter gedaan dan de vorige jaren. Ook dit team kwam hoger uit dan ooit en belandde op de derde plek in de zesde klasse. Jelle van Werkhoven zette zijn persoonlijke opmars voort en haalde een percentage van 76. Invaller Roger Schuddeboom ontbrak het aan wedstrijdritme, maar haalde toch nog 60%. Eugenie Rasch kwam uit op 29%, daarmee ook steeds stijgende in haar persoonlijke resultaten. Huib van Leeuwen behaalde bijna als vanouds zijn 50% score.

Op de foto van het kampioensteam van links naar rechts Dennis Janssen, Marcel Couwenberg, Henk Pel, Nico Baltus en Billy Fatels.