Tweede elftal van Vitesse ’22 is kampioen

Castricum – Zondag werd het tweede elftal van Vitesse ’22 in een uitwedstijd kampioen in de tweede klasse bij de voetbalvereniging SV KDO (De Kwakel). De eerste helft zat bij de Vitessenaren de spanning nog in de benen. Maar toen ze in de 44e minuut de 0-1 scoorden door aanvoerder Thijs de Boer, ging men opgelucht de kleedkamer binnen. Na de peptalk in de rust van de succesvolle trainer Frank Donker kwam men goed uit de kleedkamer, in de 46e minuut werd gelijk de 0-2 gescoord en daarmee was de ban gebroken. De tegenstander had geen weerstand tegen de scoringsdrift van Vitesse ’22, waarbij de meest verrassende goal viel uit een vrije trap van Sam Veldt. Het werd uiteindelijk 0-6 voor de mannen uit Castricum. Het werd een prachtig feestje op het veld en later in de kantine op de Puikman. (Foto: Vitesse ‘22)