Liever meedoen dan aan de kant staan tijdens Rock ’n Roll Street Akersloot?

Eind augustus staat Akersloot weer in het teken van de jaren vijftig met muziek, oude auto’s, Solex-races en een Fifties-jaarmarkt.

De leden van Dansschool Fabulous Fifties gaan er naartoe omdat dit festival het nieuwe dansseizoen inluidt en alle bekenden elkaar weer ontmoeten. Iedereen staat te popelen om de dansvloer op te gaan. De vrolijke en swingende Rock ’n Roll-muziek staat borg voor heel wat dansplezier met de bijbehorende en niet te vermijden zweetdruppels.

De muziek van Elvis, Bill Haley en andere bekende artiesten uit die tijd is bij velen bekend en bemind en doet bij menigeen het verlangen ontwaken om te bewegen. Maar niet iedereen is die kunst machtig….

Elma Kerklingh, eigenaresse van de dansschool, vertelt: “Als wij aan het dansen zijn, zien we elk jaar mensen aan de kant staan met die blik in hun ogen van ‘dat wil ik ook!’ En vaak komen die mensen naar ons toe om te vragen waar zij dit kunnen leren. En juist voor die mensen organiseren wij op 19 augustus, in ’t Stokpaardje in Uitgeest, een workshop van 4 uur, inclusief koffie/thee/lunch, eindigend met een drankje en een snack. Op deze dag leren de mensen de basis en een aantal variaties, waarmee zij tijdens het festival (een week later) de ‘dansarena’ kunnen betreden.’’

Kijk voor informatie op www.dansschoolfabulousfifties.nl, mail naar infofab50s@gmail.com of bel Elma: 0620239119.