‘Hart voor borstkanker’ heeft er een extra locatie bij

Castricum – Stichting ‘Hart voor borstkanker’ opende afgelopen zondag een nieuwe locatie voor de verkoop van sieraden, kerst- en beschermengeltjes voor het goede doel. Lia Kooijman en haar team zijn enorm blij dat de eigenaar van Johannes Hof het houten chaletje (kiosk) voor de ingang zijn restaurant hiervoor beschikbaar stelt.

Door Henk de Reus

Lia is dolenthousiast. ,,Dit is echt een toplocatie voor ons. Er komen hier veel bezoekers, dus ideaal om een goede omzet te draaien. En dat allemaal voor het KWF. De eigenaar van Johannes Hof kwam laatst langs in onze pop-up winkel aan het Bakkerspleintje en was zo enthousiast over onze doelstelling dat hij ons dit aanbood. Geweldig toch? Fijn dat er ondernemers zijn die ons doel op deze wijze steunen.” Voorlopig is de nieuwe locatie alleen op zondag geopend. ,,Maar als het lekker loopt pakken we er meer dagen bij”, aldus Lia.

De pop-up winkel op het Bakkerspleintje is op vrijdag en zaterdag geopend. ,,Alleen is deze sinds kort gevestigd op het adres Bakkerspleintje 1b. Dit is aan de overkant van de vroegere locatie op nummer 81. Lia: ,,Ook hier mogen we van Symbion Vastgoed BV onze producten verkopen zonder dat hier iets tegenover staat. Ik word hier zo blij van.” (Foto: Henk de Reus)