Frank Groothof meets Caecilia

Meesterverteller Frank Groothof neemt jong en oud mee in de spannende sprookjeswereld van Peer Gynt op zondag 7 april in de Cultuurkoepel Heiloo. Heilooër Harmonieorkest Caecilia brengt het verhaal tot leven met de prachtige bijpassende muziek van Edward Grieg. Voor iedereen van 6 tot 100 die van mooie verhalen en pakkende muziek houdt!

Ooit beleefde de huidige dirigent van Caecilia, Zoran Rosendahl, als jochie van een jaar of 6 de voorstelling van Peer Gynt. Hij werd gegrepen door het verhaal en de magie van de prachtige muzikale klanken. Het gaf hem de inspiratie om meer te gaan doen met muziek. Bovendien deed hij stiekem de wens om ooit zelf voor een magisch orkest te mogen staan om die prachtige muziek te mogen laten horen. Hoe bijzonder dat zijn wens is uitgekomen. Sprookjes bestaan!

Durf te wensen en kom ook zondag 7 april naar de Cultuurkoepel Heiloo! Aanvang: 14.30 uur. Kaarten: € 10,- via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij het VVV kantoor op Landgoed Willibrordus te Heiloo. (Foto: aangeleverd)