Eerste Open Podium in 2019 bij De Zwaan Cultureel

Ook dit jaar is er iedere maand het populaire Open Podium bij De Zwaan Cultureel. Populair bij zowel de artiesten als het publiek. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje en (vaak) hapje kan iedereen genieten van een grote verscheidenheid aan artiesten, genres en instrumenten.

Het programma van 19 januari 2019 ( in willekeurige volgorde) bestaat uit optredens van: Trio Mixed Up van Bart Stuip: relaxte nummers van o.a. John Legend, James B, Phil Collins, Lionel Richie, Lucifer; No Fake Acoustic: Sheila en Dirk, een akoestisch duo met  zang en gitaar, dat classic rock nummers omtovert naar een akoestische uitvoering. Daarnaast ook eigen nummers; Dick Gerrits komt verhalen vertellen onder gitaarbegeleiding van Michael O; Martin Peperkamp: zang, gitaar en covers; Marjolein van der Heide (zie foto): piano en zang, singer-songwriter, schrijft Nederlandstalige nummers die als   kleinkunst kunnen worden omschreven; No Excuse: komt ieder seizoen wel een paar keer langs en zet de boel op stelten met zang van Arina en Ad (en percussie), Ton op gitaar en Jan Willem op basgitaar/contrabas. Breed repertoire van popklassiekers.
De zaal is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk ook deze keer weer gratis. Meer informatie is op www.dezwaancultureel.nl te vinden. Foto: aangeleverd.