Bedrijventoernooi tijdens wereldduurrecord dubbelspel

Op 21, 22 en 23 juli 2017 gaan vier leden van tennisvereniging De Dog een poging wagen het wereldduurrecord dubbelspel tennis te verbeteren. Dat staat momenteel op ruim 57 uur en dat moet naar 62. Officieel erkend door het Guinness Book of Records.

Aan deze recordpoging heeft initiatiefnemer Ronald Vlieland een goed doel verbonden: de stichting Terre. Die stichting doet wetenschappelijk onderzoek naar het Rett syndroom. Dat syndroom is een ernstige neurologische ontwikkelingsstoornis, die vooral bij meisjes voorkomt.

Vlieland is heel actief bezig om zoveel mogelijk geld voor dit doel in te zamelen. Zo zullen er tijdens de recordpoging allerlei nevenactiviteiten worden georganiseerd op en om tennisclub De Dog.
Bedrijventoernooi

Een van de activiteiten is een bedrijventoernooi op vrijdag 21 juli van 16.00 tot 20.00 uur met aansluitend een barbecue. De activiteiten zijn: bubble soccer, tennis en lacrosse. Een bedrijventeam bestaat uit 8 personen en in totaal kunnen 11 bedrijven meedoen.
Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 14 april via bedrijventoernooi@62uur.nl. Bedrijven betalen 300 euro, dit is inclusief barbecue, twee consumpties per persoon en een kavel in de ‘Club van 100’. En…… ze steunen het goede doel!