Wie kleedt kerstboom op het plein van Pancratiuskerk aan?

Op plein van de  Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat is een grote kerstboom neergezet. Deze boom is echter nog helemaal kaal. Wie helpt mee deze kerstboom te laten stralen? De werkgroep Kerstsamenzang Pancratiuskerk zou het ontzettend leuk vinden als alle kinderen en volwassenen van Castricum een watervaste versiering maken en komen ophangen. Iets persoonlijks met een betekenis is ook een mooi idee. Doe mee zodat deze boom kan stralen in de donkere dagen voor Kerstmis, wanneer iedereen zijn best doet om zijn omgeving te verlichten.

Op zondagmiddag 16 december kunnen vanaf ongeveer 15.00 uur de versieringen in de boom worden gehangen. Om alvast helemaal in de kerststemming te komen is de kerk al vanaf 13.30 uur open. De prachtige  kerststal is dan te bewonderen en om 14.00 uur begint de jaarlijkse kerstsamenzang. Het Kinderkoor De Sterretjes, de 3 B’s (leden van de hiphopband Die Vers), Cantare, het Herenkoor en het Gemengd Koor zingen bekende en minder bekende kerstliederen, begeleid door Ronald Schollaart op het Davidorgel en Ton Heus op trompet. Natuurlijk zal er ook veel samen gezongen worden.

Na afloop is er alle tijd om de kerstboom op te tuigen, onder het genot van een drankje en iets lekkers. (Foto: aangeleverd)