Voorjaarsconcert ‘Three in One’

Uitgeest – Het regionaal mannenkoor JustMen uit Limmen organiseert in samenwerking met familie-ensemble The Bent uit Akersloot en gitaarduo Miller & Magpie, eveneens uit Akersloot, het voorjaarsconcert ‘Three in One’. Dit concert, met een zeer gevarieerd programma, zal op zondag 22 mei om 14.00 uur plaatsvinden in de NH-kerk aan de Castricummerweg 6 in Uitgeest.

JustMen zal een mooi gevarieerd programma ten gehore brengen. Dit bestaat uit klassiek getinte nummers, nummers met een religieuze achtergrond en enkele populaire evergreens. Dirigent van JustMen is Arie Krom en Karin Kroese begeleidt het koor op piano. Het familie-ensemble The Bent, een meerstemmig mannenkwartet begeleid door gitaar, dwarsfluit en piano, zal het publiek versteld laten staan met hun afwisselend in het Nederlands en Engels gezongen nummers. Het gitaarduo Miller & Magpie is zeer verrassend met verschillende popsongs door de jaren heen. De entreeprijs bedraagt 5 euro inclusief een kop koffie in de pauze en een drankje na afloop.

De kerk gaat op de dag van het concert voor het publiek open om 13.30 uur. Er zijn vooraf geen plaatsen te reserveren of entreekaarten te verkrijgen.