Vier turnsters DOS Castricum actief in regiowedstrijd

Castricum – Zaterdag werd in Amsterdam de regiowedstrijd turnen gehouden. Alleen de meisjes met de beste resultaten in de voorwedstrijden mochten hieraan meedoen. Voor DOS hadden Fleur Denneman, Isabel Stein, Jill de Ruyter en Elise Geurtsen zich geplaatst voor deze spannende finale.

DOS startte de wedstrijd op het onderdeel sprong en de meiden lieten super mooie sprongen zien. De overslagen en salto’s zijn het hele jaar verbeterd en nu zag de jury de beste versies van het seizoen. Jill haalde hier een super hoog cijfer, namelijk een knappe 14.325. De brug volgde daarna met mooie lijnen en hoge zwaaien. Wederom een ronde om trots op te zijn, Elise liet zien dat zij een echte topper op brug is en ontving een 11.55 voor haar oefening.

Halverwege de wedstrijd was het tijd voor de balk. Ook hier stonden de oefeningen allemaal als een huis. Fleurs prachtige oefening werd zelfs beloond met een 13.30. De dag werd afgesloten op de vloer. Isabel had al weken hard geoefend op haar Arabier-Flikflak en dat was te zien. Hij ging perfect en de hoge score van 13.20 bewijst dat. Het was een sterk deelnemersveld en uiteindelijk eindigden Jill en Isabel op een zevende en achtste plek, Fleur en Elise eindigden als elfde en 17e. Een hele knappe prestatie op deze spannende finale!

Op de foto, van links naar rechts:
Elise, Fleur, Jill en Isabel. (Foto: Marlous de Bruijne)