Groen- en kunstbeurs in Tuin van kapitein Rommel

Castricum – In het weekend van 4 en 5 mei vindt van 11.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse groen- en kunstbeurs plaats in de Tuin van kapitein Rommel. Op 4 mei zijn leden van Groei en Bloei aanwezig met hun zelfgekweekte planten. Op zondag 5 mei is er ook volop groen, maar ligt het accent op de kunstbeurs.

De Tuin van kapitein Rommel heeft een sortering van circa dertig soorten kruidenplanten. De tuinman heeft veel planten gekweekt en er zijn volop bloeiende éénjarige planten te krijgen. Kunstenaars Tiny de Vries, Carola Bosscher en Marijke Obdeijn zullen aanwezig zijn met hun werken. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor Moederdag, dan zul je hier zeker ideeën opdoen. Het is ook een leuke en toegankelijke manier om met kunst en de makers in contact te komen.

Anita Kok heeft vogels en dieren op houten schijven geschilderd. Carola Hakvoort laat zien wat voor moois je kunt doen met theedoeken en theepotten. Angela Nahuysen maakt mooie sieraden. Annemiek Oosterhof toont ons gehaakte Mandela’s. Ton Rota komt met mooie aquarellen en schilderijen. Anna Groot, Ans Hoeksema en Nancy de Forest laten ons zien wat je bij Perspectief kunt creëren. Kortom, het is zeer de moeite waard om dit weekend een bezoekje aan de Tuin van kapitein Rommel te brengen. (Foto: Tuin van kapitein Rommel)