Prijzen uitgereikt van acties Bea Brad

Tijdens de zeer geslaagde eerste editie van de Bea Brad, de braderie op de Beatrixlaan op zaterdag 11 juni, konden diverse prijzen gewonnen worden. Vorige week werden de prijswinnaars bekend gemaakt en konden de prijzen worden uitgereikt.

Bij de kleurplatenwedstrijd won Roos Frantsen. Zij kreeg een bedrag van vijftig euro op een zilvervlootrekening en een bioscoopbon. Tweede werd Carlotta en de derde prijs ging naar Vesper Snijder. Zij kregen ook een bioscoopbon en een bedrag van respectievelijk 25 en 10 euro op een zilvervlootrekening.

Het wervelwindspel werd bij de jeugd gewonnen door Douwe Valkering. Hij kreeg een opblaasboot, waterpistool en twee spellen. Sem Buur, die tweede werd, mocht een bodyboard en kubbspel in ontvangst nemen en derde prijswinnaar Jonna Wagenaar kreeg een waterglijbaan en opduiksticks.

Bij de volwassenen werd dit spel gewonnen door Wouter van den Bergh. Hij verdiende daarmee een picknickmand met toebehoren. Brandon van Haasen werd tweede en mocht diverse tuinaccesoires in ontvangst nemen en Joyce Buur won met haar derde plaats een BBQ pakket.