Oude stijl jazz in Geesterhage

Castricum – Op zondag 10 november gaan alle remmen weer los bij de traditionele oude stijl jazzmiddag ‘At The Jazzband Ball’ in Geesterhage. Iedere tweede zondag van de maand genieten van gratis live muziek in Foyer de Heerlykhyd in Geesterhage.

Na een concert van een gerenommeerd orkest is er gelegenheid om te jammen in oude stijl jazz. Master of the jam, Frank Dam, is de gastheer van de deelnemende muzikanten. De middag begint vanaf 14.30 uur. Deze keer is er een concert van ‘Dixiedelight’. De ervaring bij dit orkest spat er van af en met een heerlijk hemels tempo komen de grootste hits uit het begin van de vorige eeuw tot leven.

Na het concert gaat men oude stijl jazz jammen. Dit onderdeel van de middag is uniek in Nederland. De jamsessie in Castricum heeft naam gemaakt en komen er muzikanten uit de wijde omgeving om deel te nemen. Zondag 10 november een concert van Dixiedelight met aansluitend jammen in oude stijl jazz vanaf 14.30 uur in Foyer de Heerlykhyd van Geesterhage in Castricum. De entree is gratis.

(Foto: aangeleverd)