Open dag Heemskerkse Golfclub

Heemskerk – Op zaterdag 25 maart organiseert de Heemskerkse Golfclub van 10.00 tot 12.00 uur weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. Ze maken er een leuke ochtend van!

Uiteraard leren ze je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren staan voor je klaar) en vertellen je graag over de golfsport. Hoe zit dat nou met die handicap? Moet ik een geruite broek aan? (Nee! Natuurlijk niet.) Bovendien geven ze je een rondleiding bij de Heemskerkse golfclub. Een heerlijke bak koffie in het gezellige clubhuis zal uiteraard niet ontbreken. En om het extra aantrekkelijk te maken kan je dit weekend ook nog eens gebruikmaken van speciale actietarieven. Hoe mooi is dat!

Lijkt het je leuk om naar deze open dag te komen (je krijgt er geen spijt van!), meld je dan aan op www.heemskerksegolfclub.nl en vul het formulier in bij het nieuwsitem ‘open dag’, of bel met de manager: 06 24230009. De Heemskerkse Golfclub ligt vlak bij de afslag van de A9, aan de Communicatieweg 18 in Heemskerk. Kijk op www.heemskerksegolfclub.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)