Kunstroute en Kuilart-tentoonstelling

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni houdt stichting “de Nieuwe Kuil” haar jaarlijkse Kuilart-tentoonstelling. Deze tentoonstelling maakt deel uit van de Kunstroute van Uitgeest 2016. De route voert langs een veertiental ateliers en tentoonstellingsruimten in het centrum van Uitgeest. De kunstroute is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Een informatiefolder over de Kunstroute is vanaf begin juni, gratis, aan de balie van het Gemeentehuis en de Bibliotheken in en om Uitgeest verkrijgbaar of te downloaden via www.denieuwekuil.nl.

Tevens zal de folder tijdens de Kunstroute bij de deelnemende exposanten, en dus óók in het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 in Uitgeest beschikbaar zijn.
Kuilart-tentoonstelling

In het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 in Uitgeest houdt stichting De Nieuwe Kuil haar traditionele tentoonstelling van werkstukken, die door deelnemers aan de creatieve cursussen zijn gemaakt.

De openingstijden zijn: vrijdag van 19.00 tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de nieuwe cursussen, waarvan de meeste in september van start zullen gaan, het nieuwe programmaboekje voor het seizoen 2016– 2017 ligt voor u klaar. Tevens is er gelegenheid om zich voor de cursussen in te schrijven.
Zie voor nadere informatie www.denieuwekuil.nl.