Kunst- en Muziekfestival in Heemskerkerduin

Op 26 mei wordt er door d’Evelaer een groot festival gehouden in het Heemskerkerduin. Kunstenaars kunnen hun werk exposeren en muzikanten hun muziek ten gehore brengen op verschillende locaties in dit mooie landelijke gebied. Iedereen kan op de fiets een bezoek brengen aan de vele kunstenaars die daar hun diverse werk exposeren en luisteren naar prachtige muziek. En voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet waarmee leuke prijzen te winnen zijn. In d’Evelaer wordt s’ morgens voorafgaand aan de kunstroute nog een sportieve mountainbike bootcamp georganiseerd. In de middag zijn er in d’Evelaer kinderworkshops te doen, naast lekker eten en drinken onder het genot van live muziek. Bovendien vinden er schilderworkshops en -demonstraties plaats.
Voor dit festival is de organisatie nog op zoek naar kunstenaars die hun werk willen exposeren en muzikanten/bands die het leuk vinden om hun muziek ten gehore te brengen. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact op nemen met Denise@evelaer.nl.

Foto: Kunstenares Anita Kok toont onder andere haar serie “Tulips from Heemskerk” en geeft die middag ook een demonstratie Acryl-Pouring.