Jeugd kan weer beachvolleyballen bij 2BEACH

Castricum – Het was even krap, maar vrijwilligers van volleybalvereniging Croonenburg/2BEACH hebben het voor elkaar gekregen. De jeugd tot en met 12 jaar en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar kan weer beachvolleybal spelen. De velden aan de zeeweg naast het AVC-terrein liggen er prima bij.

,,Het kost altijd veel moeite om de velden weer speelklaar te maken na de winter. Daarnaast mocht de klus dit keer met slechts een beperkt aantal mensen geklaard worden. ,,Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen, we voldoen aan de voorwaarden van de gemeente en van de volleybalbond en we hebben er veel zin in.” Aan het woord is Martin Mols, vrijwilliger van 2BEACH van het eerste uur.

Hij is erg blij dat de jeugd weer kan beachen: ,,De sport groeit en wordt een steeds belangrijker onderdeel van volleybalvereniging Croonenburg.” Vanaf afgelopen maandag zijn de jeugd en de trainers weer fanatiek aan het trainen. Martin verwacht dat er meer jeugd wil gaan beachvolleyballen. Dat is geen probleem, daar heeft 2BEACH (met de 1,5-metersamenleving in het achterhoofd) ruimte voor gecreëerd. Daarover is informatie op www.croonenburg.nl te vinden. Juist ook voor jeugdige belangstellenden die nog geen lid zijn.