Gratis Koepel Keuze: Verbraak/Van Bijnen

De programmeurs van de Cultuurkoepel in Heiloo krijgen regelmatig juweeltjes langs die (nog) niet bekend zijn bij het grote publiek, maar die wel een breder publiek verdienen en prachtig passen in de Koepelprogrammering. Onder het motto ‘Koepel Keuze’ brengt de Koepel daarom een serie gratis muziek/theateroptredens, waarbij het publiek na het optreden mag betalen wat men het waard vond. Op vrijdag 7 december bijten Verbraak/Van Bijnen het spits af met hun programma ‘Endless Road’.

Joost Verbraak en Jan Van Bijnen, een duo multi-instrumentalisten, virtuoze en grappige muzikanten in roots, americana, bluegrass, New Orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong, New Orleans, een verloren Mariachi-trompetter, de ritmesectie van een draaiorgel, een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden, ontroerende liedjes en vooral swingend. Omdat verhalen een steeds grotere plaats innemen in hun shows, maken zij nu de overstap naar het theater. Dit kan iedereen meemaken op vrijdag 7 december a.s. in de Cultuurkoepel Heiloo! Aanvang: 20.15 uur.

Entree gratis, omdat de Koepel graag wil weten met hoeveel publiek zij rekening moet houden, wordt verzocht plaatsen te reserveren via de website: www.cultuurkoepelheiloo.nl. Reserveringskosten: € 1,-. (Foto: Michael Bosboom)