GP Groot zet deuren open tijdens Banenmarkt

Alkmaar/Heiloo – GP Groot organiseert op zaterdag 26 maart een Banenmarkt aan de Boekelerdijk 19 in Alkmaar. Bezoekers kunnen een testrit maken, een speeddate krijgen of deelnemen aan een rondleiding. De Banenmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Werkzoekenden kunnen zich via www.banenmarktgpgroot.nl aanmelden. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. Door uitbreiding van activiteiten en innovaties op het gebied van de circulaire economie en de energietransitie is er ruimte voor nieuwe mensen.

Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt presenteren de vier bedrijfsonderdelen zich: advies en infrarealisatie, brandstoffen en oliehandel, inzameling en recycling. In de diverse hoeken op de locatie staan marktkramen waar GP Groot-collega’s uitleggen welke activiteiten deze bedrijfsonderdelen ondernemen. Ook vertellen ze graag over de diverse functies en vacatures die er zijn binnen deze verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen: van vrachtwagenchauffeur tot adviseur en van tankstationmedewerker tot machinist.

Aanmelden Banenmarkt

Geïnteresseerden kunnen zich via www.banenmarktgpgroot.nl aanmelden. Op de site staat alle relevante informatie. De ontvangstbevestiging per e-mail is ook het entreebewijs. Mensen uit de regio die vanuit richting Alkmaar rijden gaan misschien vanzelfsprekend naar het pand aan de Boekelerdijk 13; voor de Banenmarkt moeten zij twee deuren verderop zijn: nummer 19, bij het gloednieuwe duurzame pand van GP Groot infrarealisatie en technische dienst. (Foto: Erik Boschman)