Geslaagde eerste zondagmiddagmatinee van DOE

Castricum – Na de moeilijke coronaperiode mocht het dagorkest van Emergo ‘DOE’ zondag in Geesterhage het eerste zondagmiddagmatinee ten gehore brengen. Voor de pauze kon het publiek volop genieten van onder meer het ‘Concerto d‘Amore’, ‘Jupiter Hymne’, ‘Dances with Wolves’ en ‘Second Waltz’. Alles werd aan elkaar gepraat en voorzien van een deskundig commentaar door ladyspeaker Patrice Postuma.

Na de pauze werd het publiek getrakteerd op het stuk ‘Moment for Morricone’, gevolgd door de ‘Harry Bannink Medley’. De stemming zat er goed in. Bekende melodieën, zoals ‘De kat van ome Willem’ en ‘Mijn Opa’ werden uit volle borst meegezongen. Dat geldt ook voor de liedjes van ‘het Sonneveldboeket’, zoals ‘Het Dorp’, ‘Zeg maar ja tegen het leven’ en ‘Zij kon het lonken niet laten’. Afgesloten werd het matinee met de ‘Amsterdamse Medley’. Dat spreekt voor zich.

De extra toegift ‘Abba Gold’ werd ontvangen als de kers op de taart! Voor een eerste keer mag DOE spreken van een super geslaagde middag, die naar meer smaakt! (Foto Henk de Reus)