Carnaval in Kindervreugd

Zaterdag 4 maart is het bij speeltuinvereniging Kindervreugd Uitgeest tijd voor de tweede superzaterdag van dit winterseizoen. Liefst drie gezellige kinderactiviteiten staan er deze dag op het programma.

Om 10.00 uur begint men traditiegetrouw met het carnavalsfeest om vervolgens, rond het middaguur, te starten met een gezellige bingo. Tijdens dit bingorondje wordt achter de schermen een heerlijke verrassingslunch klaargemaakt. Als afsluiting van de dag volgt ook nog een creatieve workshop.

Al jaren kunnen de kinderen van Uitgeest het echte carnaval beleven bij de vereniging. Tijdens deze gezellige ochtend zal de polonaise uiteraard niet ontbreken. Ook worden er verschillende spelletjes gespeeld en is er een heuse modeshow. Hiervoor is het de bedoeling dat de kinderen verkleed als bijvoorbeeld politieman, indiaan, zakenvrouw of voetballer naar de speeltuin komen. Als iedereen is uitgefeest gaan de kinderen lekker bingoën. Wie o wie heeft zijn of haar kaart het eerste vol en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Omdat zo’n dag enorm veel energie kost wordt er rond half 1 een overheerlijke lunch geserveerd. Wat er precies op het menu staat blijft nog even een verrassing. Om 13.30 uur is het alweer tijd voor de laatste activiteit van de dag. Onder leiding van Wilma Rodenburg gaan de kinderen enge dierenmaskers maken.

Graag vooraf inschrijven via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 23 februari tot donderdag 2 maart 17.00 uur. Kun je niet bij alle activiteiten zijn? Dat is helemaal niet erg. Het is namelijk ook mogelijk om later aan te schuiven of eerder weg te gaan. Geef dit aan bij het inschrijven. Zie ook www.speeltuinuitgeest.nl.