Bakkum Bruist voorpret voor vierde editie van buurtfeest

In Bakkum begint de komende maanden de voorpret voor de vierde editie van Bakkum Bruist. De zeven vrijwilligers achter het buurtfeest beloven ook dit jaar een sfeervol evenement te coördineren dat zal plaatsvinden op zaterdag 14 september.

Mireille Pieters, initiatiefneemster van Bakkum Bruist, kijkt enorm uit naar het dorpsfeest dat blijft bijdragen aan het saamhorigheidsgevoel in het dorp. ,,Inmiddels is dit evenement helemaal ingeburgerd en ook dit jaar willen we weer verrassen met leuke plenaire acties in samenwerking met onze sponsoren. Uiteraard blijven de activiteiten in de straten van Bakkum een feest op zich. We rekenen weer op origineel versierde straten en huizen en buren die elkaar gezellig opzoeken.’’

Straatambassadeurs gezocht

Bakkum is de laatste jaren dankzij de nieuwbouw in Koningsduin snel gegroeid. Het saamhorigheidsgevoel dat een buurtfeest brengt, is ook daarom bijzonder waardevol. Op basis van de succesformule van afgelopen jaren, zal een plenaire opening en afsluiting weer onderdeel zijn van de dag. Daarnaast zullen talrijke Bakkum Bruist ambassadeurs buurtgenoten weer motiveren om in hun straat activiteiten te organiseren. Voor  verschillende straten worden nog ambassadeurs gezocht. Interesse? Laat het weten en wees welkom op donderdag 23 mei om 20.00 uur bij de Bakkum Bruist Brainstorm voor ambassadeurs in Johanna’s Hof.

Volg Bakkum Bruist op de voet

De komende maanden zal het Bakkum Bruist team samen met sponsoren van het evenement de details van Bakkum Bruist onthullen. Wie zit in de jury van de meest ‘Bruisende Straat’? Wat is de openingsactiviteit? Hoe zit het met muziek? Welke bijzonderheden organiseren de straten? Om ieders nieuwsgierigheid te bevredigen, is er naast de Bakkum Bruist facebook  en instagram ook de website bakkumbruist.nl. Bakkum Bruist ontvangt graag vragen en suggesties en is bereikbaar via info@bakkumbruist.nl

Foto: v.l.n.r.: Addy van Dijke, Ruth Stocker, Mireille Pieters, Maarten Neve, Jorick Scheerens, Olga Hesselink, Remy Vels (Foto: aangeleverd)