Voorjaarscompetitie tafeltennis

Castricum – Vrijdag waren de laatste thuiswedstrijden van de voorjaarscompetitie in het clubgebouw van Tafeltennisvereniging Castricum. De balans kan worden opgemaakt. Team 1 met Renny Hup, Amrou Abou Zaid en Sandra Staring speelden tegen twee tegenstanders van Het Nootwheer uit Purmerend. Dit team kon geen drie man op de been krijgen en de Castricummers hadden gratis drie punten in de tas. Het waren spannende partijen met veel 5-setters waarbij vooral de uitslag van Renny tegen Ellen Diepstraten-van de Broek opviel: 14-12 in de vijfde set voor Renny. Met de eindstand van 8-2 zal team 1 op een derde plaats eindigen.

Amrou maakte dit seizoen zijn debuut bij de senioren en maakte met 80% gewonnen partijen in de derde klasse een geweldige indruk. Team 2 met Frank Walrave, Dirk Oudejans en Bart Klomp tafeltenniste tegen een ander team van Het Nootwheer en was een maatje te groot voor de mannen uit Purmerend; 7-3. Lang was er zicht  op het kampioenschap, maar US uit Amsterdam gaat er met de titel vandoor, met een mooie tweede plek voor de Castricummers. De wedstrijd van het duo is uitgesteld, zoals het er nu naar uitziet zullen zij eindigen in de middenmoot.

Op de foto:
Renny Hup met de eindstand van de 5-setter tegen zijn tegenstandster Ellen Diepstraten-van de Broek van Het Nootwheer uit Purmerend. (Foto: aangeleverd)