Visser ‘t Hooft winnaar Rabobank schoolvoetbaltoernooi

Woensdag 3 april was het Rabobank schoolvoetbaltoernooi voor de jongens uit de groepen 7 & 8 van de basisscholen uit Castricum. De middag begon helaas met wat regenbuien, maar dat liet de mannen niet uit het veld slaan om vol voor de winst te gaan. Dit resulteerde in de volgende halve finale: Helmgras 2 tegen Juliana van Stolberg 2. De Juliana van Stolberg wist deze spannende wedstrijd te winnen na strafschoppen. In de andere halve finale wist de Visser’t Hooft 1 nipt met 1-0 te winnen van de Cunera 1. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door de jongens van de Cunera 1.

De finale beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien de poulewedstrijd tussen deze twee teams ook al geëindigd was in een gelijkspel. Dat was nu ook het geval zodat ook hier strafschoppen genomen moesten worden om de winnaar te bepalen. De jongens van de Visser’t Hooft 1 wisten de meeste strafschoppen te scoren en werden zo schoolvoetbalkampioen van 2019. De scheidsrechters waren unaniem van mening dat de Helmgras 3 de sportiefste ploeg was. De spandoekenwedstrijd werd gewonnen door de Juliana van Stolberg die aanwezig was met maar liefst drie spandoeken.

De organisatoren bedanken graag hoofdsponsor de Rabobank, scheidsrechters, EHBO’ers, kantinemedewerkers en alle andere mensen die bijgedragen hebben aan het succes van dit mooie evenement. 

Woensdag 17 april gaan ze verder met het Rabobank schoolvoetbaltoernooi voor de jongens en meisjes uit de groepen 5 en 6, de poulewedstrijden zullen beginnen om 14.00 uur. (Foto: aangeleverd)