Prachtig bedrag voor KiKa

Klanten van DEEN zamelen voor € 15.421 lege flessen in

Regio – In januari hebben klanten van DEEN massaal lege flessen ingezameld voor de statiegeldactie van KiKa. Op maandag 17 februari overhandigde marketing manager van DEEN Geertje Meijer de cheque aan Tuba Saritas en Steffie Jansen van KiKa. „Klanten van DEEN hebben met veel enthousiasme hun lege flessen ingeleverd voor KiKa. In totaal zijn er ruim 60.000 flessen ingezameld, goed voor een mooie cheque van € 15.421,65.” aldus Geertje. Tuba Saritas is onder de indruk van de opbrengst. „Wat een fantastisch bedrag is het geworden! Het is bovendien mooi om deze campagne af te ronden op de plek waar DEEN alle lege flessen heeft verzameld.”

Stichting KiKa
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95 procent. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. De gehele opbrengst van de cheque zal gebruikt worden voor:

– Wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van kinderkanker
– Verbetering van de kwaliteit van behandelingen
– Vermindering van bijwerkingen na behandelingen
– Ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum (het grootste kinderoncologisch centrum van Europa)
– Voorlichting over kinderkanker

Van links naar rechts: Steffie Jansen en Tuba Saritas van Kika en Geertje Meijer (Marketingmanager DEEN) (Foto: aangeleverd)