Meervogels’31 revancheert zich: 0-5 winst

Akersloot – Meervogels’31 2 speelde tegen de elementen wind, hobbelveld en ZAP 2 en wist een gelijkspel af te dwingen. Dat scheen ook de verhouding te zijn geweest. Dat het eerste de wedstrijd niet op een strak gazon zou spelen was wel duidelijk, maar het veld van Vrone mag de naam voetbalveld eigenlijk niet meer dragen. Goed voetbal is daar niet op mogelijk en de ploeg die de organisatie het beste heeft staan en inzet toont, is daar spekkoper.

Door Nico Adrichem

Meervogels’31 was zich daar goed van doordrongen en met de wind in de rug werd Vrone onder druk gezet. Toch was de eerste kans voor de Pancrassers, maar doelman Cas Hoogland redde knap. Binnen het kwartier wisten Tom Adrichem en Jelle van der Eng de 0-2 op het bord te krijgen en mocht Vrone het gaan verzinnen. Toen de aanvallende angel Dennis Konijn geblesseerd uitviel, was het wel duidelijk dat dit een probleem was voor Vrone. De 0-3 was dichterbij, maar deze beslissing werd uitgesteld tot na de rust.

Ook toen was Vrone echter de eerste met een kans, maar de paal redde Meervogels. Onder aanvoering van routiniers Stan Kaandorp (foto) en Niek van der Eng, die voorop gingen in de strijd, werd het spelbeeld weer in ons voordeel gedraaid en toen Jens Verduijn de 0-3 aantekende was het duidelijk dat de drie punten voor Meervogels waren. Erwin Krom en Stijn Beentjes lieten de teller zelfs oplopen naar 0-5 en na de moeilijke laatste weken hadden we deze uitslag niet verwacht. Volgende week weer een ploeg in het groenzwart en deze ploeg (Hollandia T) kreeg thuis een enorme oorwassing van Egmondia (0-6), dus ook zij zullen weten wat revanche is. Meervogels, wees op je hoede… (Foto: Lynn Adrichem)

Programma:

Zondag 1 mei om 11.00 uur Meervogels’31 2 – LSVV 2
Om 14.00 uur Meervogels’31 1 – Hollandia T 1
Supporters komt allen, het was afgelopen weekend te karig!