Limmen O13-1 najaarskampioen 1e klasse 02

Limmen – Op zaterdag 14 december heeft Limmen O13-1 met een 1-2 overwinning tegen Kolping Boys O13-2 de eerste plaats in de competitie behaald.

Het seizoen van Limmen werd ijzersterk begonnen met goed voetbal en mooie overwinningen. De topper tegen SV Bergen werd een gelijkspel door een doelpunt in de laatste minuut van Limmen. Het mooie van de spelers van de O13-1 is dat opgeven niet in het woordenboek van de spelers staat.

Na een onnodige nederlaag tegen De Foresters behaalde Limmen zes overwinningen op een rij. Tijdens sommige wedstrijden maakte Limmen het zichzelf onnodig moeilijk, maar ook in de moeilijke fases van de wedstrijden bleken de Limmen-spelers altijd weer het beste in zichzelf naar boven te kunnen halen. Dit bleek ook in de laatste wedstrijd.

Tien minuten voor tijd scoorde Kolping de 1-1 en deze stand zou niet genoeg zijn voor het kampioenschap. Gelukkig bleven de Limmen-spelers ervoor vechten en werd het zes minuten voor tijd 1-2. Geweldig om te zien. Na het eindsignaal was de opluchting duidelijk merkbaar bij de spelers en de vele meegereisde familieleden van de spelers.

Er is altijd ruimte voor verbetering, maar al met al een mooi eerste gedeelte van het seizoen voor de O13-1 van Limmen. Als de spelers van Limmen O13-1 op deze manier doorgaan, zien de trotse coaches Mika & Jeroen geen reden waarom ze niet nog meer mooie resultaten zullen behalen. (Foto: aangeleverd)