Limmen blijft ongeslagen tegen Hollandia T. (1-0)

Limmen – Een stevig begin van de wedstrijd tussen Limmen en Hollandia T. kreeg als gevolg dat er over en weer kansen waren. Vanwege het 90-jarig bestaan van de ploeg uit Tuitjenhorn kreeg Limmen vooraf van het publiek te horen dat het wel niks zou worden met de groen-zwarten, daar de mannen flink in het glaasje hadden gekeken.

Door Willem Koot (vv Limmen)

Aan het spel was het nauwelijks te zien. Met nieuwe krachten als Burger en Kuiper en doelman Veldboer in hun gelederen, deden ze niks onder voor Limmen en was het voor de rust een mooi potje. Een mooie mogelijkheid was voor Mika Miettinen, die zijn kopbal overgestompt zag door hun keeper. Vijf minuten voor de rust nog een mooie kans voor Mees Duinmeijer, maar zijn schot ging naast. Limmen kwam na rust goed uit de startblokken. Jacco de Jong kwam schuin op het doel af en schoot rakelings naast.

Een kwartier voor tijd was het dan toch raak. Een mooie individuele actie van Jacco, die een voorzet afleverde aan Mika Miettinen. Laatstgenoemde schoot loeihard in het dak. Nog geen twee minuten later eenzelfde kans voor Mika. Nu schoot hij naast. Vijf minuten voor tijd had het definitief afgemaakt kunnen worden uit een hoekschop. De bal werd drie keer op rij van de doellijn gehaald. Al met al een verdiende overwinning. Komend weekeinde de sjaal om en afreizen naar Akercity om te kijken of we Meervogels een keer kunnen verslaan. Dat is al een tijdje geleden.

Op de foto:
De absolute uitblinkers Bram Bongers en Jaap Menick. (Foto: aangeleverd)