Kersteditie Superzaterdag bij Kindervreugd

Na drie succesvolle superzaterdagen rondom het Carnaval komt speeltuinvereniging “Kindervreugd” Uitgeest op 19 december met een speciale kersteditie van dit evenement. Op deze dag staan er liefst drie leuke kinderactiviteiten op het programma. Tussendoor wordt er een lekkere kerstlunch geserveerd. Om 10.00 uur begint men met een creatieve kerstworkshop. Daarna volgen nog een gezellige kerstbingo en spetterende Santa’s Christmas Party.

Onder begeleiding van Wilma Rodenburg maken de kinderen tijdens de workshop mooie, met wol omwikkelde, kerstkransen. Aansluitend (11.00 uur) zijn er te gekke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo. Ondertussen wordt er achter de schermen een lekkere kerstlunch klaargezet. Als iedereen is uitgegeten gaan de kinderen rond 13.00 uur nog even anderhalf uur swingen en springen tijdens Santa’s Christmas Party. De speeltuindj’s maken er samen met de lichteffecten, lasers, rookmachines, bellenblaas en kerstmuziek een geweldig feest van.
Kinderen die het leuk vinden om bij deze speciale kerstsuperzaterdag aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 10 tot donderdag 17 december 17.00 uur. Kun je niet bij alle activiteiten zijn? Dat is niet erg. Het is uiteraard ook mogelijk om later aan te schuiven. Geeft dit dan even aan bij het inschrijven.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.