Jaap Bos (MHCU) genomineerd voor IJmonder van het jaar 2015

Jaap Bos, voorzitter Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU), is als enige Uitgeester genomineerd voor de verkiezing IJmonder van het jaar 2015. Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door Dagblad Kennemerland en de IJmuider Courant, in samenwerking met Landgoed Duin & Kruidberg.
Jaap Bos is al vele jaren hét gezicht van de Uitgeester hockeyclub. Als voorzitter is hij de drijvende kracht geweest achter het bereiken van een toekomstbestendige oplossing voor het hockeycomplex. Een oplossing waar met name de jeugd van zal kunnen profiteren. In 2016 zal immers mede dankzij de onophoudelijke inzet van Jaap Bos een begin worden gemaakt met de herinrichting van het sportcomplex van MHCU en korfbalvereniging Stormvogels. Dat allemaal in samenwerking met de gemeente Uitgeest, de korfbalvereniging en tennisvereniging De Dog. Een historisch moment in de geschiedenis van MHCU, waarmee een nieuwe fase aanbreekt voor de vereniging. Tevens is Jaap Bos bij MHCU ook actief als coach, scheidsrechter en voorzitter van de commissie arbitrage.
De reactie van Jaap Bos zelf op deze nominatie: “Ik was zeer verrast toen ik afgelopen week door het Noordhollands Dagblad werd gebeld. Ik voel me zeer vereerd dat MHCU-erelid Piet Linnartz mij genomineerd heeft. Alleen al de nominatie is een hele mooie blijk van waardering. Ik ben met name heel trots op het bereikte resultaat met betrekking tot de twee nieuwe velden voor MHCU. Nu ik genomineerd ben, zou ik het ook wel heel leuk vinden om te winnen. Gelukkig heb ik in Piet Linnartz een goede ambassadeur!”
Naast zijn belangeloze werk voor de hockeyvereniging maakt Jaap Bos eveneens al vele jaren deel uit van de werkgroep Huttenweek Uitgeest. Op het terrein aan de Binnenkruierstraat in Uitgeest wordt jaarlijks in augustus een timmerdorp voor de jeugd van de basisscholen gehouden dat tot de grootste van de regio kan worden gerekend. Al veertig jaar een begrip in Uitgeest, mede door de inzet van Jaap Bos. Chapeau voor deze Uitgeester!
Stemmen op Jaap Bos?

Ga naar de website www.nhd.nl, klik door naar Kennemerland en daar zie je in de rechterkolom de button Verkiezing IJmonder van het jaar staan. Via deze button kom je op de pagina met de genomineerden en het stemformulier. Stemmen kan tot 14 januari 2016.