Help! Er moet een beroeps studiekeuze worden gemaakt!

Twijfel je of weet je niet welke vervolgopleiding je wilt kiezen na de middelbare school? Of weet je kind niet welke keuze hij of zij moet maken na het voortgezet onderwijs? In de workshop ‘Help! Er moet een beroeps studiekeuze worden gemaakt!’ op donderdag 24 januari wil Ninco van Sligtenhorst leerlingen triggeren om na te denken over wat zij echt belangrijk vinden. Hij inspireert en moedigt ze aan om nu te gaan doen wat hen werkelijk blij maakt, zodat zij een studiekeuze kunnen maken waar zij volledig achter staan.
Tijdens de workshop komt de communicatie tussen ouders/verzorgers en hun kind aan bod, er wordt ingegaan op verschillende intrinsieke motivaties en er wordt bepaald wat leerlingen nodig hebben om een juiste beroeps studiekeuze te maken, vanuit passie. De actieve workshop is voor alle leerlingen (en hun ouders/verzorgers) die nog niet weten welke vervolgopleiding na het voortgezet onderwijs willen gaan doen. Voor 1 mei moet de definitieve keuze zijn gemaakt.
De workshop is op donderdag 24 januari in Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang is €10,- eventueel met ouder/verzorger. Reserveren kan via de activiteitenagenda op de website van de bibliotheek of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Betalen kan alleen per pin. (Foto: aangeleverd)