Gratis sportieve activiteiten in de meivakantie

Castricum/Heemskerk – Van peutergym tot slackline, van beachsporten tot James Bond en van atletiek tot boer en boerin. Er is weer van alles te doen tijdens de komende meivakantie voor kinderen van 2 tot 13 jaar die in de gemeente Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan. Team Sportservice Kennemerland organiseert de activiteiten in opdracht van deze twee gemeenten en in samenwerking met diverse verenigingen.

In de eerste vakantieweek kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 meedoen aan de grote gymspellen James Bond en boer en boerin. Ook kunnen ze kiezen voor het beachevenement op de beachvelden van DSS in Heemskerk. Daar worden de sporten handbal, voetbal, volleybal en stoepranden aangeboden. Peuters en kinderen tot en met groep 5 kunnen meedoen aan sportinstuiven. In de tweede week kan groep 3 tot en met 8 meedoen aan atletiek en beachvolleybal bij de atletiekbaan in Castricum. Ook de bootcamp les later in de week is in de frisse buitenlucht. De uitsmijter van deze week is freerunnen en slackline samen met Team Sportservice en slackline professional Jonas Konijnenberg. Onder leiding van Jonas leren de deelnemers om te balanceren op de strakgespannen lijnen.

Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich via de website www.noordhollandactief.nl inschrijven. De activiteiten zijn eenvoudig te vinden door de filter ‘Evenementen’ te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een e-mail naar kennemerland@teamsportservice.nl sturen. (Foto: aangeleverd)