Gratis Sportfit-lessen voor Castricumse jeugd

Castricum – Kinderen die in Castricum wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten, kunnen tot aan de zomervakantie meedoen met de gratis Sportfit-lessen van Team Sportservice Kennemerland. Deze lessen zijn voor kinderen die willen werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

De Sportfit-lessen ondersteunen kinderen die aan een gezonde leefstijl en aan een gezond gewicht willen werken. De sportles wordt vanaf donderdag 9 juni gegeven. Zes weken lang op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur sporten de kinderen in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3i. Dat gebeurt onder begeleiding van de buurtsportcoach. Plezier maken staat tijdens de lessen centraal. Daarnaast leren ze spelenderwijs van alles over een gezonde leefstijl. Aan bod komen bijvoorbeeld bootcamp, balsport en leerzame spellen met thema’s als gezonde voeding, water drinken en het belang van voldoende bewegen.

Aanmelden

Wie mee wil doen aan Sportfit kan zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier dat op https://jouw.teamsportservice.nl/kennemerland/project/sportfitcastricum te vinden is. Op deze website staat ook verdere informatie. De lessen zijn helemaal gratis, aanmelden voor de lessen is verplicht. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker (wdekker@teamsportservice.nl / 0251 254740). (Foto: aangeleverd)