Expositie opbaringen door Charon Uitvaartbegeleiding

Regio – Met een bijzondere expositie op Natuurbegraafplaats Geestmerloo wil Charon Uitvaartbegeleiding mensen inspireren en laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn bij natuurlijk begraven en het inzetten van rituelen en symbolen. Alle kisten, manden, baren en opbaarplanken zijn gemaakt van natuurlijke, afbreekbare materialen en mogen hierdoor gebruikt worden bij natuurlijk begraven.

Wilt u zich oriënteren voor uw eigen afscheid of bent u geïnteresseerd wat natuurlijk begraven inhoudt? Wilt u weten wat u wel en wat u niet mag gebruiken om het milieu niet te belasten? Kom dan langs! De stal is dagelijks geopend voor publiek van 09.00 tot 17.00 uur.

Inloopspreekuur eerste zondag van de maand

Maak een wandeling over het park of laat u informeren door één van de uitvaartbegeleiders. Elke eerste zondag van de maand is een uitvaartbegeleider van Charon Uitvaartbegeleiding aanwezig om vrijblijvend informatie te geven over de expositie en andere vragen rondom afscheid en uitvaart. Om de drie maanden verandert men de expositie, zodat er steeds nieuwe verrassende opstellingen te zien zijn.

Locatie: Natuurbegraafplaats Geestmerloo, Nauertogt 21a, Koedijk. Bezoek ook de website voor informatie en foto’s van de verschillende opbaringen. Voor vragen is Charon Uitvaartbegeleiding dagelijks telefonisch bereikbaar via nummer 072 5070477.