De notaris vertelt

Op dinsdagochtend 7 mei kan men in de bibliotheek in Limmen een informatiebijeenkomst bijwonen met notaris Marco Reijntjes. Hij geeft onder andere voorlichting over de mogelijkheden om bij een testament belasting te besparen of bijvoorbeeld ervoor te zorgen, dat u uw woning niet hoeft op te eten bij opname in een zorginstelling.

Heeft u al een testament? Wilt u wat regelen voor het geval u dat zelf niet meer kunt? Onderwerpen waarvoor u bij de notaris terecht kunt. Marco Reijntjes laat ook het levenstestament aan bod komen. Als u wilt voorkomen dat uw naasten met de handen in het haar zitten als u zelf uw zaken niet meer kunt regelen, biedt het levenstestament uitkomst. Niet alleen voor financiële zaken, maar ook voor medische vraagstukken. Tenslotte kan het ook interessant zijn om een schenkingsplan op te zetten om uw naasten wat na te laten. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie is te vinden op www.vgrn.nl

Iedereen is welkom op dinsdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2A. De toegang is € 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website http://www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek (betalen met pin). (Foto: aangeleverd)