Amak estafette- en trimloop vernieuwd

Zondag 7 juli organiseert de Akersloter Marathon Klub de veertiende Amak estafette- en trimloop, met een team van vier lopers in estafettevorm hardlopen. De organisatie heeft gekozen voor een iets gewijzigde opzet, waardoor de wachttijd in het wisselvak aanzienlijk korter is.
Elk team van 4 personen loopt 6 rondes van 2,5 km door Akersloot en langs de rand van de Klaas Hoorn polder, een prachtige omgeving. Ieder teamlid moet minimaal één ronde lopen, wie meer wil lopen krijgt hiervoor dus de kans. Na 6 rondes loopt het gehele team gezamenlijk nog één slotronde.
Deze estafetteloop biedt uitstekende gelegenheid om het individuele karakter van hardlopen te combineren in teamverband. Het is sportief, gezellig en sociaal. Deelnemers aan de trimloop kunnen maximaal 6 rondes van 2,5 km lopen, totaal 15 km.
Inschrijven kan via www.amakakersloot.nl of op de dag zelf. De start is bij Handbalvereniging Meervogels, tegenover Boschweg 26 in Akersloot. Voor meer inlichtingen: Peter Lansbergen, tel. 075-6871474 of p.c.m.lansbergen@planet.nl (Foto: Martin de Haan).