Karsu in Cultuurkoepel Heiloo

Fijnbesnaard, fijngestemd en bloedmooi. Wereldmuziek 2.0: geen geschiedenisles en respect voor hokjes, maar een vrolijke clash van culturen, ideeën en stijlen in een licht klassiek jasje. Na onder andere Carnegie Hall, De Wereld Draait Door en RTL Late Night, tovert ze nu de Cultuurkoepel Heiloo om in één van de bruisende nachtclubs van Istanbul. Galajurk en glitterschoenen aan en kom dansen en genieten van ‘Play my strings’.
Karsu vormt samen met drie geweldige muzikantes: een celliste uit Barcelona, een violiste uit Ankara en een altvioliste uit Delft, een bont, maar vooral een ontzettend muzikaal gezelschap. Een feest om mee te maken. Vier sprankelende meiden met inhoud. Van haar eerste eigen Turkse lied tot Usher met een reggae-vibe, van een prachtige ballad tot de meest flamboyante Turkse klassieker, alles zit erin. Play my strings.
Zaterdag 9 februari in Cultuurkoepel Heiloo. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten: € 19,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of in de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus in Heiloo. (Foto: aangeleverd)