Sportvisserij Castricum huldigt kampioenen

Foto boven, van links naar rechts:
Hielke Boomsma, Sjaak Tessel en Gilles van der Meijden. (Foto: Sportvisserij Castricum)

Castricum – In het clubhuis van Sportvisserij Castricum heeft strandvisafdeling De Salamander de kampioenen van de competitie 2023-2024 gehuldigd. Er waren prijzen te winnen in drie categorieën: het puntenklassement, de grootste rondvis en de grootste platvis.

Het puntenklassement (en daarmee de competitie) werd gewonnen door Sjaak Tessel met 50 punten. De nummers twee en drie waren Hielke Boomsma met 66 punten en Gilles van der Meijden met 93 punten. Keesjan Castricum kreeg de prijs voor de grootste rondvis met een zeebaars van 59 centimeter. De prijs voor de grootste platvis, een bot van 39 centimeter, ging naar Hielke Boomsma. Tijdens deze competitie werd met een gemiddelde bezetting van 19 vissers 115 meter vis gevangen, waarvan 38 meter door de bovenste drie deelnemers. Van de vijftien geplande wedstrijden zijn er drie afgelast in verband met de weersomstandigheden.

Van links naar rechts Gert Jan de Zeeuw (oud-voorzitter) Linda Rollenberg (secretaris) en Nico Weel (oud-penningmeester). (Foto: Sportvisserij Castricum)

Oud-bestuursleden Nico Weel en Gert Jan de Zeeuw van de afdeling Salamander van werden uitgeroepen tot Lid van Verdienste vanwege hun tomeloze inzet van respectievelijk tien en acht jaar in het bestuur. Kijk op www.sportvisserijcastricum.nl voor meer informatie over de vereniging of bezoek op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur het clubhuis op sportpark Wouterland aan de Van Haerlemlaan in Bakkum.