Spannende biljartstrijd in Vredeburg

Foto boven:
Hans Passmann (rechts) won de finale om de Harry Levering Bokaal van Paul Seignette. (Foto: Senioren Biljart Limmen)

Limmen – In Vredeburg heeft Senioren Biljart Limmen het seizoen in stijl afgesloten. Vorige week woensdag vonden de finales van het clubkampioenschap plaats, alsmede de jaarlijkse strijd om de Harry Levering Bokaal. De strijd hiervoor ging tussen Hans Passmann en Paul Seignette. Na een zenuwslopende partij en pas na 27 beurten had Hans zijn punten binnen. Hij mocht 50 euro en de wisselbeker in ontvangst nemen.

De als eerste drie geëindigde spelers van de A-, B-libre-competitie en de beste drie van het bandstoten en de driebandencompetitie kregen een prijs. (Foto: Senioren Biljart Limmen)

Voor het clubkampioenschap streden Kees Baltus en Leo Stoop in de herenfinale. In deze spannende eindstrijd had Baltus het beste resultaat, hij mag zich clubkampioen van seizoen 2023/2024 noemen. Bij de dames had Joke Castricum met zes wedstrijdpunten het beste resultaat, Hanny van Duin en Willie van der Schaaf  hadden met vijf punten het nakijken. Aan het eind van de middag vond ook de prijsuitreiking plaats van de reguliere competitie.

Van mei tot en met augustus is de biljartzaal in Vredeburg alleen geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, vanaf september ook op dinsdag- en donderdagmiddag, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Tevens elke tweede en vierde donderdagavond van de maand vrij biljarten. Informatie bij Ben Piepers: 06 86268128.