Eén en al spanning bij Limmen – Koedijk: 4-2

Limmen – Op een kletsnat (maar goed bespeelbaar) eigen veld trad Limmen met een door blessures en schorsingen gewijzigd elftal aan tegen Koedijk. Na zes minuten kon Jacco de Jong aanleggen voor de eerste goal. Op aangeven van Björn kwam hij alleen voor de keeper: 1-0. Limmen bleef voor de rust sterker en kreeg diverse kansen via Jeroen de Groot en Kalu van der Steen. Koedijk speelde op de counter en zette de stand dertig seconden na de thee gelijk. Twintig minuten voor tijd een misser van de eigenlijk goed spelende Björn, die afgestraft werd door Koedijk.

In dezelfde minuut kogelde Jeroen de Groot alweer de gelijkmaker binnen. Limmen zette Mike Schouten in de spits en de herstelde Bram Bongers verving hem in de verdediging. Mike rondde een schitterende aanval evenzo mooi af. Nog acht minuten spanning, terwijl het ook wat donkerder werd. Mike gaf een voorzet aan Jacco, die de beslissende bal binnenschoot. Een goeie zet dus van de staf om Schouten naar voren te sturen. Als Limmen de laatste drie wedstrijden met net zoveel inzet speelt, gaat de ploeg een mooie nacompetitie tegemoet. De volgende wedstrijd is uit tegen RCZ.

De Koedijkers waren na afloop goede vrienden van matchwinnaar Mike Schouten. (Foto: Willem Koot)