Dit zijn de winnaars van de sprookjeswedstrijd

Castricum – Wat waren de etalages mooi deze zomer. Vol kabouters, piraten, zeemeerminnen, trollen en elfjes. Heel wat opa’s, oma’s, papa’s en mamma’s met kinderen hebben de sprookjes in de etalages gedurende de zomervakantie bezocht. Zij hebben deze coronaproof editie van de sprookjestuin gelopen of gefietst. Er was een leuke prijsvraag en tekenwedstrijd aan verbonden. Inmiddels zijn de winnaars van de laatste drie sprookjesweken bekend.

Marente Tetterode Ravenstein van 9 jaar en Davi Steenkist van 5 jaar zijn winnaar bij de prijspuzzel. De allermooiste winnende drakenkleurplaten zijn gekleurd door Gijs Brakenhoff van 3 jaar (foto), Florian de Graaf van 5 jaar en Isa Snijders van 9 jaar. Een speciale creatieve prijs en compliment is er voor Ferran Loman die de sprookjes thuis nabouwde en van wie een filmpje binnen kwam. Allemaal hebben ze een sprookjesachtig mooi prijzenpakket gewonnen dat uitgereikt wordt door Simone Bakker.

De organisatie dankt deze snoepwinkel voor kunstenaars Bij Bakker en de Wereldwinkel en de sprookjesmakers van Artkid.nl voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzen. Sprookjes in de etalage dankt ook alle winkeliers en CEK. Volgend jaar keert men terug met het familie-evenement de sprookjestuin in de Tuin van Kapitein Rommel. Enkel Pinokkio blijft nog naar iedereen zwaaien bij Boekhandel Laan tot en met de kinderboekenweek.