Cabaret ‘Vooruit, VOORUIT’ van Eer & Nan

Vrijdag 2 november treedt het christelijk cabaretduo Eer & Nan op met de voorstelling ‘Vooruit, VOORUIT!’ De voorstelling vindt plaats in theaterzaal Koningsduyn van Geesterhage in Castricum.

Tijdens de cabaretvoorstelling wordt men meegenomen in het leven van Eer en Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachting en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. Het leven wordt al gauw gekenmerkt door irrationele gedachten en  aparte levensmotto’s. Hierdoor heerst er continue angst en moedeloosheid. Ze gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te durven leven en er ook nog van te genieten! Stapje voor stapje komen ze vooruit.

De organisatie is in handen van de Evangelie Gemeente Castricum en Evangelie Gemeente De Verandering uit Beverwijk. De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Vooraf is er koffie en thee, na de voorstelling een hapje en een drankje. Beide zijn gratis. De voorstelling is uitsluitend bedoeld voor vrouwen, de toegang is vrij. (Foto: aangeleverd)