Par Six bij Jazz Session Club Vredeburg

Limmen – Alweer voor de vierde keer zal Par Six een gastoptreden verzorgen bij de Jazz Session Club ‘Vredeburg’. Begonnen als het huisorkest van de Heemskerkse Golfclub, spelen ze ook in allerlei jazzclubs, zoals in Den Haag en Utrecht, en natuurlijk in Limmen.

Tijdens de jam session, die om 15.00 uur begint, zal Par Six weer een fantastisch gastoptreden verzorgen van een uur, te beginnen om 16.00 uur. Van Bach via Bowlly naar Beth Hart. Zangeres Maria Volland is de spil van Par Six met haar uitgebreide repertoire.

Pianist/ arrangeur Ed Wertwijn heeft voor veel nieuwe bewerkingen gezorgd van onder andere Inventio xiii van Bach. Ook nummers van Al Bowlly en Beth Hart komen aan bod. Het beroemde nummer Morning Dance van Spyro Gyra wordt in een bezetting van trombone, twee altsaxen en ritme gespeeld.

De hechte ritmesectie bestaat uit basgitarist Mar Flohil, drummer Jon Funke Kupper en gitarist Huub Rohde. Als solist komen zij ook aan bod.

Zondag 20 oktober vanaf 15.00 uur in de Vredeburg te Limmen, de toegang is vrij. Inlichtingen: Fred Timmer, tel/fax: 072-5053414, email: timmerlimmen@kpnmail.nl. (Foto: aangeleverd)