Zondag vijfde Oldtimerdag Castricum

Castricum – Op zondag 14 mei vindt de vijfde editie van de Oldtimerdag Castricum plaats. Op de Torenstraat staan dan weer allemaal mooie oldtimers gepresenteerd. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, zeker zestig oldtimers zullen aanwezig zijn.

Lex Klein Schiphorst is met het evenement gestart, inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijkse happening die veel bekijks trekt. Benieuwd welke auto’s er dit jaar staan? Kom kijken vanaf 11.00 uur, het evenement duurt tot ongeveer 17.00 uur. Wil je je nog aanmelden, dan kan dat via de website www.oldtimerdagcastricum.jouwweb.nl of stuur een e-mail naar info@dorpshartcastricum.nl. Deze dag worden er Rock & Roll-dansdemonstraties gegeven door dansschool Fabulous Fiftys (locatie Torenstraat).

Dit gezellige evenement vindt weer gelijktijdig plaats met de voorjaarsmarkt in de Dorpsstraat en de Burgemeester Mooijstraat. De markt wordt ingevuld door de organisatoren van de Roots Market. Ook ondernemers uit het dorpshart nemen deel aan deze markt en bieden hun producten aan. Verder zijn de winkels en de horeca in het dorpshart geopend. Op het Bakkerspleintje zijn optredens van het opleidingsorkest van muziekvereniging Emergo om 14.00 en 15.00 uur. Bij café My Way komt zanger Carlos Rafael Valdes Perez optreden. (Foto: Ingrid Zonneveld)