’t Is weer voorbij die mooie zomer…

Castricum – Aan alles komt een eind. Die uitspraak geldt zeker voor de 80-jarige Amsterdammer ‘Ome Jan’ op Camping Bakkum, zoals hij vertelt: ,,Samen met mijn vrouw Willy heb ik veertig jaar een authentiek huisje gehad met nummer 2146. Elk jaar moet het op- en afgebroken worden en dat wordt me te zwaar. We gaan nu op zoek naar een caravan voor dezelfde plek. Het huisje stond in de verkoop, maar helaas is er geen animo voor. Ik ben nu begonnen met de afbraak en dan gaat het naar een kennis van me die verderop staat. Gelukkig hebben we een fantastische zomer gehad, het kon niet beter!’’

Het afbreken van de overige huisje en het afvoeren van de caravans gebeurt vanaf half oktober. Dan gaat alles op stal en hoopt iedereen maar weer dat het nieuwe seizoen net zo mooi wordt als dit jaar. (Tekst en foto: Hans Boot)