Open dag in Centrum Oosterwal Alkmaar

Alkmaar – Zaterdag 13 mei openen de specialisten in Centrum Oosterwal de deuren voor het publiek. U bent welkom van 10.00 tot 13.00 uur. Een unieke gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen!

Mei is de landelijke huidkankermaand, er is daarom veel informatie over huidkanker, zonbescherming en het zelf controleren van verdachte plekjes. Daarnaast zijn er stands met informatie over spataderen, huidaandoeningen en therapeutische elastische kousen. Bent u benieuwd hoe het er op een operatiekamer aan toe gaat en wilt u zelf leren hechten? Kom langs om het te proberen!

U kunt live meekijken bij een CoolSculpting-behandeling, waarbij vetcellen door koeling afgebroken worden. Daarnaast kunt u een persoonlijke huidanalyse laten maken met de huidscan, waarbij uw huidconditie in beeld wordt gebracht. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen uitgevoerd door Qyoutis waaronder botox, fillers en de huidverjongende behandeling Forever Young BBL.

Kom een kijkje nemen zaterdag 13 mei aan de Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Kijk op www.centrum-oosterwal.nl voor meer informatie over de open dag. (Foto: aangeleverd)