Nieuw in Limmen: kapsalon ‘Ven van Haar’

Limmen – Aan Het Palet 1 is sinds 1 juli een nieuwe kapsalon geopend: Ven van Haar. Die naam is niet zomaar gekozen, het refereert zowel aan het woord ‘fan’ als aan de naam van de eigenaresse: Loraine van de Ven.

Loraine woont al haar hele leven in Castricum. Het is altijd haar droom geweest om een eigen kapsalon te openen en die droom is nu uitgekomen. Ze vertelt: ,,Ik wil mijn klanten graag het woonkamergevoel geven, zodat zij zich bij mij thuis en op hun gemak voelen. Vervolgens gaan ze weer de deur uit met een kapsel waarvan ze zelfvertrouwen krijgen.’’

Trainingen

Twaalf jaar lang werkte Loraine bij de grootste kappersketen van Nederland. Ze verzorgde in opdracht van die keten ook trainingen op verschillende locaties door het hele land. Daarnaast is Loraine ambassadeur voor Kérastase en starcolorist van L’Oréal, hetgeen inhoudt dat ze gespecialiseerd is in deze merken en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de producten en kleurtechnieken. Komend najaar start ze met het verzorgen van trainingen voor deze twee topmerken in andere kapsalons.

Uitsluitend op afspraak

In haar eigen salon werkt Loraine met de verzorgingsproducten van Kerástase, kleuringen van L’Oréal en de styling van Redken. Dames, heren en kinderen zijn welkom voor een knipbeurt, een quick fix (in vijftien minuten gestyled haar voor alle gelegenheden) en kleurbehandelingen. Loraine werkt uitsluitend op afspraak. Je kunt via www.venvanhaar.nl zelf je afspraak inplannen. Heb je vragen? Stuur dan een Whatsappbericht via 06 21230871. Telefonisch is Loraine minder gemakkelijk te bereiken, omdat ze haar klanten in de stoel altijd de volle aandacht wil geven. (Foto: aangeleverd)