Makelaar Teer is jarig en trakteert

Castricum – Het team van Teer Castricum viert haar eerste lustrum: precies vijf jaar werken ze vanuit het makelaarskantoor aan de Dorpsstraat. Onder de rode vlag van Teer helpen zijn hun klanten nog steeds met heel veel plezier!

Het enthousiaste team, bestaande uit Rick Martens, Britt Nelis, Annique van Andel en Charelle Baltes, heeft jarenlange ervaring in deze branche. Ze zijn alle vier afkomstig uit de omgeving van Castricum en kennen het werkgebied door en door. Deze deskundige makelaars en adviseurs zijn altijd in ontwikkeling en het werk is, naar eigen zeggen, nooit saai. De afgelopen vijf jaar hebben ze honderden klanten naar tevredenheid geholpen om hun huis succesvol te verkopen of een droomhuis aan te kopen. Trots is het team op de gekregen klantbeoordelingen op Funda en Google. Alle reden voor een feestje!

Alles onder één dak

In vijf jaar is Teer uitgegroeid tot een betrouwbare speler in de regio Castricum. Het bedrijf biedt naast begeleiding bij verkoop- en aankoop van woningen, ook verhuur- en aanhuurbegeleiding. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in taxaties en onafhankelijk hypotheekadvies. Rick en zijn team zijn op de hoogte van wat er speelt op de lokale woningmarkt in Castricum. De sleutelwoorden van Team Castricum zijn: enthousiast, eigentijds, 24/7 bereikbaar, zorgvuldig, vriendelijk en deskundig! Laat dit team maar schuiven, alles loopt op rolletjes in deze vestiging. Hun kracht wordt versterkt dankzij de zes vestigingen. Daardoor wordt de telefoon altijd netjes opgenomen en kunnen er ook op zaterdag bezichtigingen worden ingepland. Bij Teer kun je alles onder één dak kwijt. Zo zijn er combideals mogelijk met aan- en verkoop maar ook met Teer Hypotheken en Teer Taxaties.

Aantrekkelijke kortingen

Wie jarig is trakteert en daar kunnen zowel nieuwe als bestaande klanten van profiteren. In de maanden november en december 2021 biedt Teer Castricum een verjaardagmenu (zie de advertentie elders in deze krant), vol met aantrekkelijke kortingen op de diensten die Teer aanbiedt. Loop gewoon eens bij Teer binnen, of bel op nummer 0251 745630. (Foto: aangeleverd)