Goed Contact zoekt verbinding tijdens sportief evenement schapendrijven

Het lustrumjaar van vrouwennetwerk Goed Contact staat in het teken van verbinding en daarom organiseren zij op vrijdag 25 mei een sportief evenement waarbij verbinding centraal staat: schapendrijven met schaapsherder Marijke Dirkson in de Schaapskooi in Bergen.

Om schapen te kunnen drijven moet er verbinding zijn. Tijdens het sportieve evenement gaan de ondernemende vrouwen zien hoe schaapsherder Marijke Dirkson dat doet met haar honden. Daarna mogen de dames zelf een poging wagen. Tot slot zal Marijke vertellen over de bedrijfsvoering, haar missie, doelen en de drijfveer om schapen in te zetten. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om verbinding te leggen met elkaar.

Het sportieve evenement vindt plaats op vrijdag 25 mei van 16.30 tot 18.30 uur bij de Schaapskooi in Bergen (Zeeweg 2). Ook niet-leden van Goed Contact zijn van harte welkom om mee te doen; zij kunnen meedoen voor een bijdrage van 15 euro. Voor leden is de activiteit gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website: www.goed-contact.nl (Foto: aangeleverd)