De Voedselbank heeft uw bijdrage hard nodig

Castricum – Door de grote en spontane opkomst van velen bij de laatste inzameling konden wederom veel kratten vol voedsel en huishoudelijke artikelen naar de Voedselbank worden gebracht. Een groot dank-je-wel hiervoor aan alle bijdragers is op zijn plaats. Ook de donatiebus voor een financiële bijdrage werd niet vergeten.

De vrijwilligers van diaconie De Goede Herder durven het daarom aan om ook nu weer een oproep aan u allen te doen om massaal te komen doneren. Wel willen zij nogmaals onder de aandacht brengen dat de producten die u inlevert ruim voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum moeten zijn. Het is erg jammer als voedsel niet meer kan worden uitgedeeld (en dus weggegooid), omdat de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Denkt u ook aan Douwe Egbertspunten, die door de Voedselbank kunnen worden omgewisseld voor pakken koffie. Als u de cadeaukaart van de Postcodeloterij al heeft ontvangen en deze weer wilt doneren aan de Voedselbank: activeer dan s.v.p. eerst zelf de kaart op internet en lever deze dan bij de inzameling in. Een goede bestemming voor dit gratis cadeau. De diaconievrijwilligers kijken er naar uit u op vrijdag 4 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Sint Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat 113 te mogen ontmoeten.